METROPOLITAN OPERA «COSI FAN TUTTE» ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

METROPOLITAN OPERA «COSI FAN TUTTE» ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει ότι το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» συνεχίζεται στο « Αλεξάνδρειο » Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, με το υπέροχο έργο «Così fan tutte» («Έτσι Κάνουν Όλες»), του Wolfgang Amadeus Mozart, στις 26 Απριλίου 2014 και ώρα 19.55.

Ο μαέστρος James Levine διευθύνει την αγαπημένη όπερα του Mozart γύρω από τις δοκιμασίες των δεσμών του έρωτα. Τα νεαρά αστέρια της Met ερμηνεύουν τους βασικούς ρόλους: η Susanna Phillips και η Isabel Leonard είναι οι αδελφές Φιορντιλίτζι και Ντοραμπέλα, ο Matthew Polenzani και ο Rodion Pogossov είναι οι αγαπημένοι τους, ενώ η Danielle de Niese ερμηνεύει την πανέξυπνη Ντεσπίνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει:
Γενική Είσοδος: 18€,  Άνεργοι, Φοιτητές, Παιδικό: 13€
Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς και την προπώληση των εισιτηρίων:
 « ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ » ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
O,5 χλμ. Ε.Ο. ΙΣΘΜΟΥ - ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΤΗΛ. 27440 21124FAX: 27440 69153

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες