Αυξάνεται η δύναμη της”σοβαρής Χρυσής Αυγής”στη βουλή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

Αυξάνεται η δύναμη της”σοβαρής Χρυσής Αυγής”στη βουλή

Ο νεοφασίστας Θ. Πλεύρης καταλαμβάνει τη θέση του Αβραμόπουλου.
Ταυτόχρονα διευρύνεται ο δεσμός πολιτικής αλληλεγγύης Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη με τον κετροαριστερό Βενιζέλο...
 Το πρώτιστο ζήτημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ, είναι να γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση της ολοκληρωτικής ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ μας, η «εταιρεία δολοφόνων» που εκτελεί με ασυνήθιστη εγκληματική πώρωση τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ…Το «επιχείρημα» ότι με το ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα είναι χειρότερα είναι ένα δόλιο και κουτοπόνηρο τέχνασμα για τη διάσωση αυτής της κυβερνητικής «συμμορίας»
Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη με τον Βενιζέλο…
* Άσχετο;
Κανείς δεν χάνεται αν είναι μνημονιακός υπάλληλος!
Ο άμισθος σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, είχε γίνει και έμμισθος αντιπρόεδρος του ΕΟΦ με 3185 ευρώ τον μήνα μισθό, πέρα από τη δικηγορία και την ευνόητη πελατεία λόγων της σχέσης δικαιοσύνης με κυβέρνηση, όπως ΚΑΙ ο ΓΓ της κυβέρνησης διαβεβαίωσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες