Άμεση ενεργοποίηση του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού για το Αεροδρόμιο της Τρίπολης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

Άμεση ενεργοποίηση του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού για το Αεροδρόμιο της Τρίπολης


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 .....
μεταξύ του Υπουργού ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη και φορέων ξενοδοχειακών, επαγγελματικών και τουριστικών επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, σχετικά με τη λειτουργία πολιτικού Αεροδρομίου στην Τρίπολη. Στην συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων-νος Μαρινάκος, οι Αντιπρόεδροι Δημήτρης Πολλάλης και Δημήτρης Παππάς καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Αργολίδας κ. Ευστάθιος Κωτσιόπουλος και το μέλος αυτού κ. Ιωάννης Γεωργιδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι φορείς ενημέρωσαν εκτενώς τον  Υπουργό για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει αναφορικά με το θέμα αλλά και για όσες άλλες υπολείπονται, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος υπαγωγής του Αεροδρομίου της Τρίπολης σε διαδικασία ΣΔΙΤ.

Η λειτουργία του Αεροδρομίου της Τρίπολης τόσο για πολιτική όσο και για εμπορική χρήση, θα συμβάλλει δραστικά στην τουριστική αναπτυξιακή εξέλιξη ολοκλήρου της Πελοποννήσου, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού και των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Γιάννης Μανιάτης, σημείωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση επιτάχυνση των αναγκαίων παρεμβάσεων τόσο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και από τα συναρμόδια Υπουργεία για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού για την Πελοπόννησο εγχειρήματος.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες