Αγωνία τέλος για τους μαθητές: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

Αγωνία τέλος για τους μαθητές: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών


Θα αναρτηθούν στα σχολεία στη 1 μετά το μεσημέρι - Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους και από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας

Αγωνία τέλος για τους χιλιάδες υποψηφίους και τις οικογένειές τους καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε και πλέον σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι επιδόσεις των υποψηφίων.

Στη 1 μετά το μεσημέρι στα λύκεια όλης της χώρας θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους βαθμούς των μαθητών των γενικών λυκείων ενώ αύριο, 2 Ιουλίου, θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των επαγγελματικών λυκείων.

Παράλληλα οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις επιδόσεις τους στα μαθήματα και μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr) στην οποία θα πρέπει να καταχωρήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σημειώνεται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όσο για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ, αυτοί θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) έως την Παρασκευή.

Βάσει των επιδόσεων τους οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου καθώς προσωρινή υποβολή θα γίνεται μέχρι και την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες