[Video] Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου: Όταν η μουσική μπλέκει με την πολιτική - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

[Video] Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου: Όταν η μουσική μπλέκει με την πολιτική

Χθες το βράδυ στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου η Φιλαρμονική Λουτρακίου και οι μαθητές της μάγεψαν για  άλλη μια φορά το κοινό. Πλήθος κόσμου έπιασε θέση από νωρίς για να απολαύσει αγαπημένα μουσικά θέματα σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα κάτω από τα αστέρια. Στη σειρά των επισήμων συναντήσαμε τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Λ. Παπαφωτίου, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ “Προμηθέας” κ Ν. Λόη και  τον Δημ. Σύμβουλο κ. Δ. Στάμου.
Η παρουσία των πολιτικών προσώπων έδωσε αμέσως πολιτικό χαρακτήρα στην έναρξη της εκδήλωσης όπου στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Ν. Λόης έκανε αναφορά σε δημοσίευμα που τον θέλει να αφήνει μεγάλο χρέος φεύγοντας από τον Προμηθέα, τόνισε όμως ότι δε στερείται οράματος και αναφέρθηκε στο θέμα του Αρχ. Διόλκου και στα 100 000 ευρώ που διέθεσε ο “Προμηθέας” από την επιχορήγηση του καζίνο. 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Παπαφωτίου όπου αφού συνεχάρη τη Φιλαρμονική Λουτρακίου για το έργο της  δήλωσε ότι η Περιφέρεια παρακολουθεί στενά τη διαδικασία της Αρχ. Διόλκου και αφού περάσει από τις σχετικές εγκρίσεις ελπίζει να ενταχθεί στο επόμενο ΕΣΠΑ. Κλείνοντας ο κ  Παπαφωτίου  έδωσε τα εύσημα προσωπικά στον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο αλλά και στα μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου για άλλη μια φορά. Ακούγοντας τη συναυλία στη συνέχεια καταλάβαμε τον λόγο.



Πηγή: tvtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες