Από αύριο ξεκινά το 10ήμερο δράσεων στις Σκουριές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Από αύριο ξεκινά το 10ήμερο δράσεων στις Σκουριές


Οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν ένα 10ήμερο δράσεων για τον Αγώνα στις Σκουριές και επισημαίνουν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί «μία από τις τελευταίες ευκαιρίες κινητοποίησης πριν την εγκατάσταση του εργοστασίου εμπλουτισμού που θα προχωρήσει σε άλλο επίπεδο την καταστροφή».
 
Το 10ήμερο διαρκεί μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου και από το Σάββατο 23/8 θα γίνουν οι εκδηλώσεις με θέμα: «Από την καταστροφή και τις περιφράξεις της ανάπτυξης στον δρόμο της αποανάπτυξης και των ‘κοινών’».
 
Άλλες δράσεις που συμπεριλαμβάνονται στο 10ήμερο είναι η κατασκήνωση στο δάσος των Σκουριών με σκοπό τη συνεχή παραμονή στο μέρος  που θα υλοποιηθεί το σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός-Eldorado Gold, εξορμήσεις στο βουνό για την βιωματική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με την περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου, workshops, συναυλίες κ.α.
 
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του 10ημέρου αναλυτικά εδώ.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες