Τρομακτικές αλλαγές ετοιμάζουν για το ράλι Ακρόπολις... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Τρομακτικές αλλαγές ετοιμάζουν για το ράλι Ακρόπολις...

Η πτώση του ράλι Ακρόπολις από το παγκόσμιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φαίνεται πως κόστισε σημαντικά στο κύρος του εθνικού μας αγώνα...

Ο άλλοτε κορυφαίος (σύμφωνα με ψηφοφορία) αγώνας του WRC, πέρασε στο περιθώριο προκαλώντας μάλιστα πλήθος συζητήσεων στις συσκέψεις της FIA, καθώς εκκρεμούν οικονομικά ζητήματα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr έχει αθετήσει η εταιρεία Celeritas που διοργανώνει το θεσμό από το 2009.

Η εν λόγω εταιρεία έχει οικονομικές υποχρεώσεις άνω των 300.000 ευρώ τις οποίες δεν καταβάλει σε FIA και Eurosport καθώς περιμένει χρήματα από τον κρατικό φορέα. Η στάση αυτή έχει προβληματίσει ιδιαίτερα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΠΑ ακόμα και της παγκόσμια ομοσπονδίας αυτοκινήτου και γι' αυτό το λόγο ήδη έχει καταγγελθεί η σύμβαση.

Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ετοιμάζονται τρομακτικές αλλαγές που θα αφορούν το ράλι Ακρόπολις. Ο στόχος είναι να φτιαχτεί και πάλι ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας του που θα συγκεντρώνει όχι μόνο κορυφαίες συμμετοχές αλλά και χιλιάδες θεατές στα βουνά. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει ιδέες που θα ταράξουν τα νερά και θα ικανοποιήσουν τον φίλαθλο κόσμο. Προς το παρόν στόχος είναι να πληρωθούν τα χρωστούμενα από την εταιρεία που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας το Ακρόπολις και αμέσως μετά να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.

Η έρευνα συνεχίζεται και όταν επιβεβαιώσουμε τις πολύ σημαντικές πληροφορίες θα προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες