Εξασθενούν οι άνεμοι-Ανεβαίνει η θερμοκρασία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

Εξασθενούν οι άνεμοι-Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και πιθανόν στο Βόρειο Αιγαίο τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρωί η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα δυτικά τμήματα νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και το πρωί στα ανατολικά και νοτιά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που το βραδύ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις στα βόρεια το βράδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες