Να γιατι σκοτώνονται να μπουν στην Ευρωβουλή… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

Να γιατι σκοτώνονται να μπουν στην Ευρωβουλή…

Ο βασικός μισθός των ευρωβουλευτών είναι περίπου 7.956, 87 ευρώ μηνιαία στο όποιο προστίθεται το αφορολόγητο ποσό των περίπου 4.229 ευρώ για διάφορα έξοδα!

Οι “προστάτες” της Δημοκρατίας του κώλου, έχουν στην διάθεση τους 21. 209 ευρώ κάθε μήνα, για τις αμοιβές των συνεργατών τους. ( αυτοί δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι) στο

Στρασβούργο η στις χώρες τους. συνήθως προσλαμβάνουν κολλητούς και συγγενείς με μικρότερα ποσά, παρακρατώντας φυσικά αυτά που περισσεύουν για τον εαυτό τους. Κορόιδα είναι;;

Τώρα μπορείς να καταλάβεις γιατί ορισμένα blogs γλύφουν με μανία κάποιους υποψηφίους..

Έχει και συνέχεια..

Επίσης, ο κάθε ευρωβουλευτής, δικαιούται τον ποσό των 304 ? για κάθε μέρα , όπου καταχωρείται στον κατάλογο τω συμμετεχόντων στις συνεδριάσεις των Βρυξελλών..

Επιπλέον, λαμβάνει επίδομα κατοικίας!!!!! 15% επί του βασικού μισθού δηλαδή, 1.193, 53? μηναία, γα το χώρο διαμονής!

N.png
Έχει και συνέχεια..

607 ? μηνιαία, για αποζημίωση δαπανών.

Η άδεια ενός ευρωβουλευτή είναι μεγαλύτερη των 2εβδομάδων !! αν έχει παιδιά τότε 300 ? για κάθε παιδί.

Business class θέση με την επίδειξη εισιτηρίου. Οι ευρωπαϊκές πτήσεις πληρώνονται από την κομισιόν.

Μιλάμε για έναν επίγειο παράδεισο σε περίοδο απίστευσης κρίσης. Εδώ δεν υπάρχει πάγωμα μισθών η μείωση μισθών. Εδώ, δεν κυριαρχεί η κατάθλιψη. Εδώ, δεν υπάρχουν ιδεολογίες Ελληνάκο μου….

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ( υπέρμαχος του πολυφυλετισμού και Γερμανόφιλος) κ Σκουρής είχε δηλώσει ότι “Η θέση αυτή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε ποτέ να μου συμβεί” (Die Welt, 18.12.12). Είχε άδικο;

Συμβουλευτικές επιτροπές, Μ.Κ.Ο κάνουν parties. Μιλάμε για στρατό.

Να πούμε πως όταν αποσύρονται οι επίτροποι της Κομισιόν λαμβάνουν για 3 χρόνια επίδομα 10.000 ? μηνιαία..

Kαλύτερα αμειβόμενος είναι ο επικεφαλής της ΕΚΤ, o γνωστός Μάριο Ντράγκι που αμείβεται με 374.000 ευρώ ετησίως (μεικτές μηνιαίες απολαβές: 31.177 ευρώ).

Τον Ντράγκι ακολουθούν οι πρόεδροι της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και Χέρμαν Βαν Ρομπάι ( πολυφυλετιστής) με 321.240 ευρώ ετησίως (26.770 ευρώ μεικτά μηνιαίως).

Στην ίδια μισθολογική κλίμακα και ο Ελληνας Βασίλειος Σκουρής,πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Με κάτι λιγότερο αμείβεται η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Αστον, που παίρνει 24.793 ευρώ (μεικτά) μηνιαίως.
zwa.PNG

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες