20 ευκαιρίες για σύνταξη πριν τα 58 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

20 ευκαιρίες για σύνταξη πριν τα 58


Ευκαιρίες συνταξιοδότησης υπάρχουν για όσους έχουν από 15 έως 35 έτη ασφάλισης, με το όριο ηλικίας να συνδέεται στενά με το έτος θεμελίωσης δικαιώματος.

Είκοσι διατάξεις της νομοθεσίας «επιτρέπουν» την έξοδο στη σύνταξη πριν από τη συμπλήρωση του 58ου έτους της ηλικίας.

Ευκαιρίες συνταξιοδότησης υπάρχουν για όσους έχουν από 15 έως 35 έτη ασφάλισης, με το όριο ηλικίας να συνδέεται στενά με το έτος θεμελίωσης δικαιώματος.

Όσοι άνδρες ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ συμπληρώνουν 10.500 ημέρες ασφάλισης μέχρι και το 2011 μπορούν να λάβουν πλήρη σύνταξη σε ηλικία 58 ετών.

Συνταξιοδοτικές διατάξεις που καθιστούν εφικτή την έξοδο στη σύνταξη πριν τα 58 υπάρχουν στο Δημόσιο, στο ΙΚΑ, στα ταμεία των ΔΕΚΟ και των τραπεζών και στον φορέα των νομικών. Θετικές διατάξεις εφαρμόζονται μεταξύ άλλων για γονείς ανηλίκων, τριτέκνους αλλά και εργαζόμενους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση:




Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες