ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝOYΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ"! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝOYΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ"!

Ο απολογισμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου "ΓΕΦΥΡΕΣ" και των παράλληλων εκδηλώσεων "ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ" θα δοθεί επίσημα στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, ώρα 12πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου.
Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις δραστηριότητες του φετινού φεστιβάλ και θα γίνουν ανακοινώσεις για τις επόμενες άμεσες ενέργειες.
Επίσης θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές και φορείς που συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του 1ου ημιμαραθώνιου αγώνα "Αθλος + Ενέργεια - Σύζευξης αρχαιολογικών χώρων - Αρχαίες Θέρμες + Ναός Ακραίας Ήρας".
Ένας επιπλέον στόχος της συνέντευξης τύπου-ημερίδας αυτής είναι να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ μας, καθώς και να κατατεθούν προτάσεις συνεργασίας από ιδιώτες και φορείς για την επόμενη διοργάνωση.
Στην εκδήλωση θα παραστούν οι αξιότιμοι δήμαρχοι Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, χορηγοί/υποστηρικτές καθώς και σκηνοθέτες/εκπρόσωποι ταινιών που συμμετείχαν/διακρίθηκαν στο φεστιβάλ "Γέφυρες".

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Πέτρα Τερζή
Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” & Οργανωτικής Επιτροπής “'Αθλος+ Ενέργεια”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες