Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπαθώνει ξανά κατά Σταύρου Θεοδωράκη: «Εκπροσωπεί την πνευματική σαπίλα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπαθώνει ξανά κατά Σταύρου Θεοδωράκη: «Εκπροσωπεί την πνευματική σαπίλα»


Νέα επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη και του κόμματός του «Το Ποτάμι» εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ απάντησε και στην Γιάννα Αγγελοπούλου που σε πρόσφατη συνέντευξή της έδειξε να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» υποστήριξε μιλώντας για το Ποτάμι και πρόσθεσε πως εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων».

Σύμφωνα με τον Λαζόπουλο, σκοπός του Στ. Θεοδωράκη είναι «να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα». Πρόσθεσε πως δεν ακούσει τα λόγια του αλλά βλέπει τις προθέσεις του.

«Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν – σκοπίμως- οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Το κόμμα του ήταν η συνέπεια της αποτυχίας της "Ελιάς"» ισχυρίστηκε.

Κληθείς να σχολιάσει την στήριξη της Γιάννας Αγγελοπούλου προς τον Τσίπρα απάντησε: «Βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και γι' αυτό στρέφονται προς το μέρος του».

Εμφανίστηκε επιφυλακτικός με τα σενάρια διαπλοκής σε σχέση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Το κόμμα θα αποδείξει αν είναι ένα προϊόν συναλλαγής ή όχι και αν ο κόσμος αντιληφθεί διαπλοκή δεν θα δείξει ανοχή όπως έδειχνε τόσα χρόνια τώρα» τόνισε.

Ο γνωστός κωμικός που δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του προς την Κουμουνδούρου, απέρριψε εκ νέου το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είναι προτεραιότητά μου (...) υπάρχουν σημαντικοί και αξιόλογοι άνθρωποι για να αναλάβουν «βαριά» πόστα» είπε στο Βήμα fm για να προσθέσει: «Αν ο καθένας φτάσει στο σημείο να θεωρήσει τον εαυτό του τόσο απαραίτητο θα φτάσουμε στο επίπεδο του Άδωνι».

Φυσικά απέρριψε και το ενδεχόμενο να του πρότειναν (;) την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Πρόκειται για μια θέση που διακτινίζεται στο πουθενά. Είναι θέση γηροκομείου αυτή. Αντί να κερδίσεις το τζόκερ και να ζήσεις καλά, σου δίνουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει εκλογικά σε ποσοστά ενώ αρνήθηκε ότι είναι φασίστες όλοι όσοι ψηφίζουν ΧΑ.

«Ψηφίζουν για να δείξουν την οργή τους προς το σύστημα. Πολλοί από εκείνους δεν υποστηρίζουν τη βία. Άλλωστε, πολλοί φασίστες κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και στα βουλευτικά έδρανα» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες