Αποθέωση από το Διεθνή Τύπο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Αποθέωση από το Διεθνή Τύπο



Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει Ολυμπιακό, Ρομπέρτο και τα… χώνει στη Γιουβέντους που ήταν «κοιμισμένη» για εξήντα λεπτά. «Δύσκολη η πρόκριση για Γιουβέντους» τονίζουν.


Gazzetta dello Sport: Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά. Για τη μοίρα του ματς αποφάσισε ο Κασάμι και ο μεγάλος Ρομπέρτο! Η πιο κρίσιμη πρόκληση είναι στο Τορίνο με τους Έλληνες.

Tuttosport: Ελληνική τραγωδία! Ο Κασάμι καταδίκασε τη Γιουβέντους, η οποία για μια ώρα… κοιμόταν! Ο Ρομπέρτο ήταν το αστέρι της βραδιάς και ο Αλέγκρι έδειξε πως δεν έχει επιρροή στην ομάδα.

Corriere dello Sport: «Γιούβε, πικρό το Champions League. Γιορτάζει ο Ολυμπιακός»

Τuttomercatoweb: «H Γιουβέντους ακόμα πιο κάτω στο Champions League. Στην Ελλάδα το ματς έκρινε ο Κασάμι»

La Stampa: Ήττα για Γιούβε, δυσκολεύει ο δρόμος για το Champions League. Μεγάλο ματς από τον Ρομπέρτο ο ο οποίος μαζί με τον Κασάμι έκριναν τη μοίρα του ματς

repubblica: «Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Στο β” μέρος πολιόρκησε τον Ολυμπιακός, αλλά ο Ρομπέρτο έσωσε τον Ολυμπιακό. Ανηφόρα στον δρόμο για τα νοκ άουτ»

Goal. com: «Κασάμι ο ήρωας του ματς. Αθήνα, η μοιραία για την Κυρία. Η Γιουβέντους έπεσε στην Αθήνα με ένα υπέροχο γκολ του Κασάμι»

ΑS: «Το γκολ του Κασάμι έβαλε πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί με τρεις βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

Marca: «Ο Ρομπέρτο έκανε τεράστιο ματς και ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουβέντους με τον εξαιρετικό Ισπανό»

lequipe: Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση της Γιουβέντους στο τελευταίο τέταρτο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δύσκολη η πρόκριση για τη Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες