Αποκαλυπτήρια για το γκράφιτι-αφιέρωμα στον «Λουκάνικο» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Αποκαλυπτήρια για το γκράφιτι-αφιέρωμα στον «Λουκάνικο»

«Τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε». Μια φράση και η εικόνα ενός τεράστιου συμπαθητικού σκύλου σε έναν τοίχο στου Ψυρρή στην καρδιά της Αθήνας, ένας ακόμη φόρος τιμής στον «Λουκάνικο», στον σκύλο-σύμβολο των διαδηλώσεων στην Ελλάδα της κρίσης, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός γκράφιτι.

Η είδηση του χαμού του «Λουκάνικου», που στην πραγματικότητα είχε πεθάνει εδώ και λίγους μήνες αλλά η απώλειά του έγινε γνωστή μόλις στις αρχές Οκτωβρίου, προκαλεί ακόμα συγκίνηση στους Αθηναίους και πλέον αποτελεί πηγή καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Δημιουργοί του γκράφιτι-αφιέρωμα στον «Λουκάνικο» είναι τρεις γκραφιτάδες με τα καλλιτεχνικά ονόματα Martinez, N. Gramms και Smart.

Υποσημείωση, στον τοίχο: «All Dogs Go to Heaven» - «όλοι οι σκύλοι πάνε στον παράδεισο».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες