Κατέθεσε ο Γιάννης Πανούσης για την υπόθεση εξαγοράς ψήφων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Κατέθεσε ο Γιάννης Πανούσης για την υπόθεση εξαγοράς ψήφων

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη χωρίς εκπλήξεις η κατάθεση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Πανούση ενώπιον του αντεισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, για την υπόθεση εξαγοράς ψήφων, στο πλαίσιο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός είχε καλέσει τον κ. Πανούση, με αφορμή δηλώσεις του σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Ο βουλευτής, που διατηρεί και την ιδιότητα του καθηγητή Εγκληματολογίας, επέμεινε ότι όλες του οι αναφορές έγιναν υπό το επιστημονικό πρίσμα, λόγω του διάχυτου κλίματος διαφθοράς που επικρατεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης έκανε λόγο για περιρρέουσα ατμόσφαιρα χωρίς ωστόσο απτές αποδείξεις.

Το μεσημέρι αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα, ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι και ο πρώτος που είχε αναφερθεί στο θέμα των παροχών σε βουλευτές, σε δήλωσή του στις αρχές Σεπτεμβρίου στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

Με τον κ. Κωνσταντόπουλο, ολοκληρώνεται ο σημερινός κύκλος καταθέσεων, καθώς το προγραμματισμένο ραντεβού του εισαγγελέα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Πάνο Καμμένο έχει ακυρωθεί για πολλοστή φορά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του τελευταίου. Εκκρεμές παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα κληθεί ο κ. Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες