ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας, όπως πρώτοι για άλλη μία φορά σας αναφέραμε μέρες πριν, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου.

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές, ενώ θα χιονίσει στα βουνά της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας σε υψόμετρο πάνω από τα 1800-1900 περίπου μέτρα.

Οι καταιγίδες και οι βροχές θα επηρεάσουν τη δυτική, τη βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδα, σε μεγάλο τους κομμάτι. Ιδιαίτερα ισχυρά θα είναι τα φαινόμενα στη δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στη βόρεια χώρα.

Οι βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν ιδιαίτερα στο Αιγαίο πέλαγος, ενώ στο Ιόνιο πέλαγος θα ενισχυθεί ιδιαίτερα, κυρίως το βόρειο ρεύμα αέρα.

Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το που ακριβώς θα χτυπήσει αυτό το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, γνωρίζουμε ωστόσο, πως ο καιρός γενικότερα θα επιδεινωθεί μετά τις 4-5 Οκτωβρίου στη χώρα μας, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά. Από εκεί και μετά, το φθινόπωρο θα κάνει αισθητά τη παρουσία του σε όλη την Ελλάδα.

greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες