Φασίστες και… αλεξιπτωτιστές: Θύελλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Φασίστες και… αλεξιπτωτιστές: Θύελλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου!


Η φράση Τατούλη που πυροδότησε την οργή του Βουδούρη και του Μανώλη


 Βίντεο από arcadiaportal.gr

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η τοποθέτηση του Πέτρου Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στη συνεδρίαση για τη διαχείριση των σκουπιδιών, απάντησε σε έντονο ύφος στην αντιπολίτευση για την κριτική που του ασκεί στο συγκεκριμένο θέμα.

«Πλανώνται πλάνην οικτράν όλα αυτά τα φασιστοειδή υποκείμενα. Πλανώνται πλάνην οικτρά όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία ότι μπορούν να μας απειλήσουν» δήλωσε ο κ. Τατούλης.

Η αντίδραση του Οδυσσέα Βουδούρη ήταν άμεση, με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου να διακόπτει τον κ. Τατούλη και να τον καλεί να κατονομάσει τους «φασίστες» και τα «λούμπεν»!

Ενοχλημένος ο κ. Τατούλης άρχισε να φωνάζει προς τον κ. Βουδούρη λέγοντας «εδώ δεν είναι γιατροί. Δεν είναι γιατροί. Και ξέρεις καλά τι εννοώ», ενώ τον χαρακτήρισε «αλεξιπτωτιστή» της πολιτικής.

Ο ίδιος στη συνέχεια απάντησε σε όσους ασκούν κριτική στην περιφερειακή αρχή: «Δεν κατάλαβα. Με τι ικανότητες μπορούν να μας σταθμίζουν όταν οι ίδιοι δεν είχαν ποτέ να ανδείξουν και να επιδείξουν τέτοιες ικανότητες;».

Στο σημείο εκείνο πετάχτηκε ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Ένωσης» Γιάννης Μανώλης, ο οποίος τον κάλεσε να κατέβει από το καλάμι: «Κατέβα από το καλάμι. Δεν είστε παράδειγμα προς μίμηση. Εσείς τα λέτε αυτά. Δεν είστε. Και άλλοι πήραν πλειοψηφίες και στο τέλος μπήκαν φυλακή, Τατούλη».

Στη συνέχεια, μάλιστα, τον κάλεσε να πει με ονόματα ποιους εννοεί με τους χαρακτηρισμούς «φασίστες» και «λούμπεν»: «Και όταν λες φασίστα κάποιον, αν φοράς παντελόνια να λες και ονόματα. Να μην κρύβεσαι».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες