Ο Παναθηναϊκός «μάγεψε» ακόμα και τον Ομπράντοβιτς! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Ο Παναθηναϊκός «μάγεψε» ακόμα και τον Ομπράντοβιτς!


Μοναδική παράσταση από τον Παναθηναϊκό απέναντι στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με το χτίσιμο της «πράσινης» αυτοκρατορίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος διέλυσαν με 91-73 τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποθεώθηκε στη δεύτερη επιστροφή του ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε φοβερό μπάσκετ, σουτάροντας με απίστευτη ευστοχία έξω από τη γραμμή του τριπόντου, έχοντας 18/26! Με μπροστάρη τον… σεληνιασμένο Έι Τζέι Σλότερ που τελείωσε με 7/10 τρίποντα οι «πράσινοι» ισοφάρισαν το ρεκόρ τους στην Ευρωλίγκα σε εύστοχα τρίποντα και παραλίγο να δημιουργήσουν νέο στη διοργάνωση.

paofener2
Οι «πράσινοι» μπήκαν από την αρχή του αγώνα με φρενήρη ρυθμό και δεν έφθασαν να προηγούνται ακόμα και με 30 πόντους διαφορά (70-40). Στη συνέχεια οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβασαν ρυθμό, αλλά όσο κι αν οι Τούρκοι προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά, αυτή έπεσε μόλις μία φορά κάτω από τους 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 31-17, 59-36, 82-57, 91-73

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 23 (7), Μποχωρίδης 3 (1), Γιάνκοβιτς 7 (1), Φώτσης 13 (4), Παππάς 9 (1), Διαμαντίδης 5 (1), Γκιστ 8, Μπατίστα 14, Μπλουμς 9 (3), Ράιτ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Γκάουντλοκ 9 (1), Χίκμαν 5, Μπιέλιτσα 16, Ερντέν, Τουρκιλμάζ, Μπογκντάνοβιτς 10 (2), Άλτιτινγκ, Σαβάς 2, Ζόριτς 9, Βέσελι 13, Σιπάχι 4, Πρέλτζιτς 5 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες