Λουτράκι: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

Λουτράκι: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 21η Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:...

.
2. Διαγραφή ή μη οφειλών από τον υπ’ αριθ.01/02-01-2014 βεβαιωτικό κατάλογο παραχώρησης λιμενικού χώρου, έτους 2012.

3. Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση προσφυγής κατά αποφάσεων επιβολής προστίμου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

4. Αποδοχή και κατανομή ποσού από χρηματοδότηση Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Ορισμός εκπροσώπου, υπεύθυνου του λογαριασμού διαχείρισης. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, έτους 2014.

5. Διάθεση πιστώσεων τρέχοντος προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

6. Λήψη απόφασης περί ορισμού ενός (1) Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του για την Επιτροπή Παραλαβής Εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 70 του Π.Δ. 28/80.

Κοινοποίηση                                             Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
-Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου

                                                                  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες