Ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη την χώρα σήμερα, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος
Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικού νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Nησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες