Δείτε το νέο βίντεο τρισδιάστατης απεικόνισης του τάφου της Αμφίπολης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Δείτε το νέο βίντεο τρισδιάστατης απεικόνισης του τάφου της Αμφίπολης


Ενα βίντεο που φτάνει μέχρι το σημείο ανακάλυψης του ψηφιδωτού του τρίτου θαλάμου, μας δίνει μία ιδέα για την αρχική εικόνα που είχε αυτό το μεγαλειώδες μνημείο.
Το βίντεο δημιούργησε ο Νικόλαος Αλεξάνδρου, και δίνει την αίσθηση της εισόδου στο μνημείο, διασχίζοντας τις Σφίγγες, τις Καρυάτιδες, το ψηφιδωτό του Ερμή, του Πλούτωνα και της Περσεφόνης.
Στο βίντεο, δεν περιλαμβάνεται η νέα αποκάλυψη, το κεφάλι της Σφίγγας, ενώ η περιήγηση του τάφου τελειώνει όταν ανοίγει η πόρτα του τέταρτου θαλάμου και οδηγεί στο απόλυτο σκοτάδι.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες