Επαναληπτικές εκλογές στις 30 Νοεμβρίου σε τρεις δήμους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014

Επαναληπτικές εκλογές στις 30 Νοεμβρίου σε τρεις δήμους


Επαναληπτικές κάλπες στήνουν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου τρεις δήμοι, προκειμένου οι ψηφοφόροι να επιλέξουν δημοτικές αρχές.

Οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν σε Καισαριανή, Μάνδρα-Ειδυλλία και Τροιζηνία-Μέθανα.

Οι δημότες Καισαριανής θα κληθούν να επιλέξουν για τη νέα τοπική διοίκηση ανάμεσα στη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον Γ. Κοντόσταυλο, ο οποίος αναδείχτηκε δήμαρχος βάσει των αποτελεσμάτων του Μαΐου, και τη Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής (ΚΚΕ) με υποψήφιο δήμαρχο τον Η. Σταμέλο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχα λάβει την τρίτη θέση και είχε τεθεί εκτός β' γύρου για μόλις μία ψήφο. Η παράταξη είχε από την αρχή ενημερώσει ότι θα καταθέσει ένσταση, υποστηρίζοντας ότι στην καταμέτρηση ψήφων του α' γύρου υπήρξαν ψηφοδέλτιά της που καταμετρήθηκαν κακώς ως άκυρα.

Δύο Κυριακές θα χρειαστούν οι δημότες Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων για να επιλέξουν νέες δημοτικές αρχές, καθώς η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

Και στις δύο περιπτώσεις κατατέθηκαν ενστάσεις που είχαν να κάνουν με το μέγεθος των ψηφοδελτίων. Ο β' γύρος των εκλογών ορίστηκε για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες