Βαριά ήττα με 4-0 για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014

Βαριά ήττα με 4-0 για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης


Σε μια εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στο «Βιθέλντε Καλντερόν» από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανοργάνωτοι στην επίθεση και με σημαντικά κενά στην άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν τον αντίπαλο τους στο σκορ (9’ Γκαρσία). Οι Ισπανοί είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρου κέντρου και τον Μάριο Μάντζουκιτς σε μεγάλα κέφια. Ο Κροάτης φορ σημείωσε χατ-τρικ (38’, 62’, 65’), τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ελάχιστες επισκέψεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε πως «εκτός από το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες, δεν παίξαμε ως ομάδα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Το συγκρότημα του Μίτσελ διατηρεί πλέον λίγες ελπίδες για την πρόκριση στους «16» (νίκη Ατλέτικο στο Τορίνο και νίκη Ολυμπιακού), με το θετικό αποτέλεσμα στον τελευταίο του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στη Μάλμε να αποτελεί μονόδρομο για την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μογιά, Γοδίν, Τιάγκο (46' Σουάρεθ), Κόκε, Ρ. Γκαρσία, Μάντζουκιτς (69' Γκριεζμάν), Αρντά (66' Ραούλ Χιμένες), Γκάμπι, Ανσάλντι, Χουανφράν και Χιμένες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντινγκά, Μανιάτης (46' Φουστέρ), Μιλιβόγιεβιτς, Ντομίνγκες (72' Μπουχαλάκης), Αφελάι (46' Κασάμι) και Μήτρογλου.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου: Ατλέτικο Μαδρίτης 12 (14-3), Γιουβέντους 9 (7-4), Ολυμπιακός 6 (6-11), Μάλμε 3 (2-11).
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες