Ποσειδών Λουτρακίου:Ευχαριστήρια επιστολή προς την AEGEAN - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

Ποσειδών Λουτρακίου:Ευχαριστήρια επιστολή προς την AEGEAN



Με την ευκαιρία της συμμετοχής του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ / τμήμα Χάντμπολ, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, στον Ευρωπαϊκό θεσμό του Challenge Cup και της μετακίνησης της ομάδας μας στην Σερβία, με την AEGEAN AIR, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Εταιρίας, το προσωπικό εδάφους και το προσωπικό αέρος για την φιλοξενία τους και την στήριξη τους.


Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Δντη, Κο Σαδόπουλο Σ., που στήριξε το αίτημα μας, κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Τέτοιες στιγμές, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την προσπάθεια μας, γιατί βρίσκει αλληλέγγυα την μεγαλύτερη Ελληνική αεροπορική εταιρία που δείχνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Ευχόμαστε στην AEGEAN AIR Καλές πτήσεις, Καλές δουλειές και τις πιο θερμές ευχαριστίες μας.

Εάν δεν έχει αντίρρηση η AEGEAN AIR, με την στήριξη της και την εξοικονόμηση χρημάτων, που έτυχε το τμήμα μας, θα σας έχουμε χορηγούς στο site μας και στις μελλοντικές αφίσες των αγώνων μας.

Είναι μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι σας.

Το τμήμα
Χάντμπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες