ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου πραγματοποίησε τη γενική του συνέλευση στις 12-11-2014 στο χώρο του σχολείου, όπου και συζητήθηκαν διάφορα θέματα του σχολείου, μεταξύ των οποίων και το κάλεσμα της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων για δράσεις στις 26, 27 Νοεμβρίου 2014, ημέρα πανελλαδικής απεργίας όπου αποφασίστηκε να συμμετέχει και το σχολείο μας.

Καλούμε γονείς, καθηγητές, μαθητές στις 27 Νοεμβρίου ώρα 10.00 στο κέντρο της Κορίνθου, πλατεία Περιβολάκια σε μουσική διαμαρτυρία.

Απαιτούμε:
·        Άμεση κάλυψη των κενών με μόνιμες προσλήψεις του αναγκαίου εκπαιδευτικού προσωπικού

·        Άμεση εκχώρηση κωδικών για την σίτιση μαθητών και την ολοκλήρωση των συμβάσεων

·        Τροποποίηση της ΚΥΑ για τις μεταφορές των μαθητών

·        Αποκλειστική δημόσια και δωρεάν παιδεία και  κατάργηση του τρόπου προαγωγής των μαθητών του Λυκείου και της Τράπεζας Θεμάτων

Επίσης διαφωνούμε κάθετα και αποδοκιμάζουμε την ποινικοποίηση του αγώνα των μαθητών του ΕΠΑΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ από τον πρώην Διευθυντή του σχολείου αυτού και τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τέτοιοι αγώνες σηκώνουν το κεφάλι ψηλά, τέτοια παιδιά θέλουμε, πρώτα σε μαθήματα, πρώτα σε αγώνες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες