Χάκαραν τον ασύρματο και έσουραν τα εξ αμάξης στη ΔΙΑΣ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Χάκαραν τον ασύρματο και έσουραν τα εξ αμάξης στη ΔΙΑΣ!

Πέντε λεπτά ύβρεων των... Θείων και ενστόλων, άκουγαν οι αστυνομικοί μέσω των ασυρμάτων του νέου αναλογικού συστήματος επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ...
Το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστος κατάφερε να παρεμβληθεί στο σύστημα, να αποκτήσει πρόσβαση στο κανάλι 52, που «ακούνε» οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άρχισε να βρίζει «θεούς και δαίμονες».

Αρχικά όλοι νόμιζαν, στο επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ., πως ακούγοντας υβριστικοί διάλογοι από ανοικτό ασύρματο αστυνομικού που προέβαινε σε κάποιο έλεγχο ή από τον περιβάλλοντα χώρο, τον οποίο βρισκόταν.

Πολύ σύντομα διαπιστώθηκε η παρεμβολή ατόμου από ασύρματο που είχε μπει στις συχνότητες της ΔΙ.ΑΣ... Άμεσα δόθηκε η εντολή προς όλη την αστυνομική δύναμη να αλλάξει συχνότητα στο κανάλι 47, προκειμένου να απομονωθεί ο «οργισμένος» πολίτης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, που αποκάλυψε το Βήμα, σύμφωνα με στελέχη της Αστυνομίας, είναι μια τρανή απόδειξη των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από το νέο «μη κωδικοποιημένο» σύστημα επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ., η δεκαετής σύμβαση του οποίου έληξε και η ανανέωσή της δεν θεωρήθηκε συμφέρουσα.
olatanea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες