ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Toν Γιώργο Σούκουρη κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως τον άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να έχει προσφέρει χρήματα στην Σταυρούλα Ξουλίδου για να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε παρέμβασή του στο «Kontra Channel».

Όπως είπε η κυρία Ξουλίδου «είχε το θάρρος να έρθει και να μου πει ότι 'πρόεδρε έχω αυτή την προσφορά'. Αυτό που κάναμε ήταν να προσπαθήσουμε να δέσουμε την υπόθεση και να την πάμε στη δικαιοσύνη».

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι έκαναν όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να καταγράψουν το ραντεβού σε κάμερα, όμως εκείνος ανέβαλε το ραντεβού δύο φορές.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες