Τσουνάμι παράδοσης πινακίδων - Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

Τσουνάμι παράδοσης πινακίδων - Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης!!!


ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

Μέσα σε πέντε χρόνια έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία περίπου 1.000.000 αυτοκίνητα λόγω τσουχτερών τελών κυκλοφορίας, της τιμής των καυσίμων, αλλά και του κόστους συντήρησης. 

Και φέτος αν και η τιμή της βενζίνης έχει μειωθεί η παράδοση πινακίδων συνεχίζεται. Περίπου 55.000 ιδιοκτήτες έχουν αποσύρει τα αυτοκίνητά, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί πού όσο πλησιάζει το τέλος του έτους.


Ετσι αυτοκίνητα παλιά και καινούργια μένουν ακινητοποιημένα σε πιλοτές και χώρους στάθμευσης να σκουριάζουν από το χρόνο.

Οι αριθμοί παράδοσης πινακίδων περιγράφουν την κατάσταση:

  • Το 2010 κατέθεσαν πινακίδες 170.000 ιδιοκτήτες
  • Το 2011 κατέθεσαν πινακίδες 204.000 ιδιοκτήτες
  • Το 2012 κατέθεσαν πινακίδες 365.000 ιδιοκτήτες
  • Το 2013 κατέθεσαν πινακίδες 135.000 ιδιοκτήτες
  • Το 2014 έχουν ήδη καταθέσει πινακίδες 55.000 ιδιοκτήτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες