«Έφυγε» ο Τζο Κόκερ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

«Έφυγε» ο Τζο Κόκερ

«Έφυγε» ο Τζο Κόκερ

Ο τραγουδιστής Τζο Κόκερ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και πέθανε σε ηλικία 70 ετών, όπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε γεννηθεί το 1944 στο Σέφιλντ της Βρετανίας και ηχογράφησε 40 δίσκους, ενώ είχε εμφανιστεί σε χιλιάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Το 1983 βραβεύθηκε με Grammy για το τραγούδι «Up Where We Belong», ένα ντουέτο με την Τζένιφερ Γουόρνς και το 2007 έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά του στη μουσική.

Μερικές από τις επιτυχίες του ήταν τα τραγούδια «You are So Beautiful, και «Unchain My Heart», «You can leave your hat on».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες