Έβγαλε καραμπίνα για να μην του κόψουν το νερό! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

Έβγαλε καραμπίνα για να μην του κόψουν το νερό!

Απίστευτο περιστατικό σε χωριό του Αποκόρωνα

Αντιμέτωπο με την οργή κατοίκου σε χωριό του Αποκόρωνα στα Χανιά ήρθε συνεργείο του δήμου, στο πλαίσιο των ελέγχων και της διακοπής παροχής νερού σε μεγαλοοφειλέτες. Ο άνδρας έβγαλε καραμπίνα και απείλησε τους υπαλλήλους πως αν του κόψουν το νερό, θα τους σκοτώσει.

Έντρομοι οι υπάλληλοι έφυγαν από το σπίτι του συγκεκριμένου δημότη, αλλά την επόμενη ημέρα επέστρεψαν, συνοδεία αστυνομίας, σύμφωνα με το neatv.gr.

Τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο δε βρέθηκε ποτέ.

Ο δήμος Αποκόρωνα συνεχίζει τους ελέγχους στους μεγαλοοφειλέτες του δήμου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, ότι και άλλα περιστατικά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των ελέγχων, ακόμη και παρεξηγήσεις μέσα στο Δημαρχείο.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες