Πανούσης: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να γίνει θεσμός κατά της δημοκρατίας» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

Πανούσης: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να γίνει θεσμός κατά της δημοκρατίας»

«Η Αστυνομία δεν μπορεί να γίνει θεσμός κατά της δημοκρατίας» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.
Συμπλήρωσε όμως, πως δεν μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρήσιμος όταν μας προστατεύει και να είναι μπάτσος σε μια πορεία και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η συμφιλίωση της Αστυνομίας με το συνταγματικό και δημοκρατικό πλαίσιο και την κοινωνία».
Ανέφερε ακόμη, ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν μέσα στο γήπεδο, ούτε καν να υπάρχουν μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με τον νόμο, αλλά να είναι έξω, προσθέτοντας ότι το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στις διαδηλώσεις.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν 100 διαδηλωτές και 200 ένοπλοι αστυνομικοί» είπε ο κ. Πανούσης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως «πρέπει να υπάρχει μια γενική επιτήρηση».
Πάντως τόνισε ότι οι αστυνομικοί προφανώς θα έχουν όπλο, που θα δείχνει ότι ο νόμος και η τάξη είναι εδώ, αλλά όπως εξήγησε είναι άλλο πράγμα όταν το στρέφεις ή πυροβολείς.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες