Τι είπε τελικά στο αυτί του Βαρουφάκη ο Ντάισελμπλουμ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

Τι είπε τελικά στο αυτί του Βαρουφάκη ο Ντάισελμπλουμ


Η στιγμή που σημάδεψε τη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ ήταν παγωμένη χειραψία των δύο ανδρών με τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ να ψιθυρίζει κάτι στον υπουργό Οικονομικών και αυτό να αντιδρά μένα επιφώνημα έκπληξης.


Για πολύ ώρα όλοι έψαχναν να μάθουν τι ακριβώς του είπε. Τελικά όπως έγινε γνωστό ο κ. Ντάισελμπλουμ αυτό που είπε στον Γιάννη Βαρουφάκη ήταν: ¨Μόλις σκότωσες την τρόικα» με τον υπουργό να αντιδρά με ένα: «ουάου»!

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες