Πως ο Καμμένος παγίδεψε τους Τούρκους - ΕΙΚΟΝΕΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

Πως ο Καμμένος παγίδεψε τους Τούρκους - ΕΙΚΟΝΕΣ


Επρόκειτο για μια πολύ καλά σχεδιασμένη επιχείρηση από ένα μπαρουτοκαπνισμένο επιτελείο το γενικό πρόσταγμα της οποίας το είχε άτυπα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο μόνος υπουργός που μετά από 19 ολόκληρα χρόνια τίμησε τους ήρωες των Ιμίων όπως τους άξιζε στο σημείο που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα.

Μια πατρίδα που είχαν πουλήσει στη ψύχρα όσοι έκαναν λόγο για μια σημαία που την πήρε ο αέρας.

Η μέρα του υπουργού καθώς και των αρχηγών Αεροπορίας και Ναυτικού ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στη Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα για τους τρεις αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου του 1996.

Αμέσως μετά ο υπουργός, και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης πέταξαν με ελικόπτερο του Στρατού προς τα Ιμια.

Πάνω από το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό πετούσαν σε- μεγάλο ύψος- 4 F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας τα οποία δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά απο τα τουρκικά ραντάρ.

Οταν το ελικόπτερο με τον υπουργό έφτασε στο σημείο κατέβηκε απότομα στα 500 πόδια για να ρίξει ο υπουργός το στεφάνι στη μνήμη των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού!

Τότε πέταξαν από πάνω του δύο τουρκικά F-16 για εκφοβισμό.

Για κακή τους τύχη θα έπεφταν στην καλοστημένη παγίδα:Τα 4 ελληνικά F-16 με διαδοχικές βουτιές εμφανίστηκαν πάνω από τα τουρκικά και άρχισαν να τα καταδιώκουν. Οι Τούρκοι πιλότοι πανικόβλητοι εγκατέλειψαν το σημείο.

Λίγο αργότερα ο υπουργός και η συνοδεία του θα βρισκόταν στη Κρήτη, στο χωριό του ήρωα καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη στον τάφο του οποίου ο υπουργός και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ κατέθεσαν στεφάνι.
Ο υπουργός έγινε δεκτός από τους δακρυσμένους κατοίκους του χωριού οι οποίοι συγκινημένοι τιμούσαν μια ασυνήθιστη- για Ελληνες πολιτικούς της μεταπολίτευσης- ηρωική πράξη.

kourdistoportocali.com













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες