Τα 10 πιο επικίνδυνα σκυλιά στον Κόσμο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Τα 10 πιο επικίνδυνα σκυλιά στον Κόσμο


Τα 10 πιο επικίνδυνα σκυλιά στον Κόσμο

Τα σκυλιά έχουν ζήσει μαζί με τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια από τότε που οι πρώτοι λύκοι είχαν εξημερωθεί.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η σχέση ήταν εξαιρετικά επωφελής τόσο επειδή τα σκυλιά έγιναν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» αλλά και ο φύλακας τους.

Τα τελευταία χρόνια όμως έχουμε διαβάσει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πολλές ιστορίες από φρικιαστικές επιθέσεις σκυλιών.

Βασισμένο σε μια ερευνά που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο οι επιθέσεις σκυλιών αυξήθηκαν κατά 300% μέσα σε 20 χρόνια.

Υπάρχει πάντα κάποιος λόγος για τον οποίο ένα σκυλί μπορεί να γίνει επιθετικό, αλλά τα περιστατικά δείχνουν ότι ορισμένες φυλές σκυλιών είναι πολύ θανατηφόρα. Αυτό φαίνεται και στην πραγματικότητα αφού πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει μερικές φυλές σκυλιών. Οι φυλές που αναγράφονται παρακάτω είναι εκείνα τα οποία έχουν συμμετάσχει στα περισσότερα επεισόδια.

Πάμε να δούμε την λίστα :

10. Cane Corso

9. Wolf-Hybrids
8. Neapolitan Mastiff
7. Fila Brasileiro
6. Dogo Argentino
5. Rottweiler​
4. Caucasian Ovcharka
3. Tosa Inu
2. Presa Canario
1. Pit Bull

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες