Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα σκουπίδια στην Τρίπολη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα σκουπίδια στην Τρίπολη


Κατεπείγουσα έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζμάνη προκάλεσαν τα βουνά των σκουπιδιών που εδώ και 2,5 μήνες παραμένουν στους δρόμους της Τρίπολης καθιστώντας αφόρητη την κατάσταση για τους κατοίκους της περιοχής.

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε την διενέργεια
κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί η τέλεση ή όχι αξιοποίνων πράξεων και ζητεί άμεση ενημέρωση για το θέμα.

Στο έγγραφο της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης η κ. Κουτζαμάνη επισημαίνει ότι μετά τα μέσα Δεκεμβρίου του 2014 τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους της Τρίπολής και των οικισμών του εν λόγω Δήμου, «δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μαζί με την παραγγελία της διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης αναφορά του πρώην δήμαρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, στην οποία περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης.

Πηγή tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες