Κρίσιμη μέρα για την «Αγιά Σοφιά» στο ΣτΕ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Κρίσιμη μέρα για την «Αγιά Σοφιά» στο ΣτΕ

”Αγιά Σοφιά” ώρα μηδέν! Όλα τα βλέμματα της οικογένειας της ΑΕΚ είναι στραμμένα απο σήμερα το πρωί στην Πανεπιστημίου 47 και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου θα συζητηθούν οι προσφυγές του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και 17 πολιτών επί της ουσίας κατά της κατασκευής γηπέδου στην ιδιόκτητη έκταση του σωματείου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Οι δυο υποθέσεις έχουν αριθμό πινακίου 12 και 13, αλλά επειδή θεωρείται βέβαιο πως θα αναβληθούν 5-6 προγενέστερες, ουσιαστικά θα είναι περίπου η έκτη υπόθεση που θα συζητηθεί. Στην ΑΕΚ εύχονται και ευελπιστούν για ένα πράγμα σήμερα στο ΣτΕ: Να συζητηθεί η υπόθεση, να μην κατατεθεί αίτημα αναβολής. Για ευνόητους και προφανείς λόγους, διότι οποιαδήποτε απόφαση αναβολής θα είναι μια αρνητική εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου. Θα οριστεί εκ νέου μετά από αρκετούς μήνες και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρόκειται για μια σοβαρή εκκρεμότητα που δεν θα ευνοεί το σχέδιο για το ξεκίνημα των έργων. Ενώ αν συζητηθεί σήμερα κανονικά, είναι πολύ πιθανό μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να έχει εκδοθεί και απόφαση.

Όπως αποκάλυψε πριν από 3 μέρες η “Live Sport”, εκτός από τον εισηγητή (και σύμβουλο Επικρατείας) Χρήστο Ντουχάνη, ορίστηκε και β' εισηγήτρια η κα Δήμητρα Μαυροπόδη, διότι η υπόθεση χαρακτηρίστηκε “μείζονος σημασίας”.Θα προεδρεύσει ο κ. Σωτήρης Ρίζος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών πρόκειται να μετατεθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Το σωματείο της ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 θα κάνουν νομική παρέμβαση δια του διακεκριμένου καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου, Χαράλαμπου Χρυσανθάκη που ασχολήθηκε ενεργά και αφιέρωσε πολύ χρόνο εσχάτως στην υπόθεση, καταθέτοντας στο ΣτΕ γραπτές τις προτάσεις της ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες