«Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

«Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές»


Σκληρή γλώσσα από τον Νίκο Κοτζιά στην άτυπη συνάντηση των υπ. Εξωτερικών της ΕΕ

«Εάν αφήσετε την Ελλάδα να καταρρεύσει οικονομικά, τότε στην Ευρώπη θα υπάρξουν δεκάδες εκατομμύρια μεταναστών και χιλιάδες τζιχαντιστές» είπε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, λαμβάνει μέρος στη διήμερη Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich), η οποία διεξάγεται στη Ρίγα της Λετονίας!

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη δήλωση έχει «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ και ιδιαίτερα των Γερμανικών και τα οποία δίνουν μεγάλη έκταση.

«Η Ευρώπη πρέπει να βρει κανείς άλλον τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Είναι γεωστρατηγική αναγκαιότητα. Αντ' αυτού προτιμήθηκε να συντριβεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τις πρώτες ημέρες. Αυτό θα φέρει εξτρεμισμό και χάος», συμπλήρωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες