Προετοιμάζει τον μεγαλύτερο πόλεμο που εγινε ποτε στην Ευρώπη! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

Προετοιμάζει τον μεγαλύτερο πόλεμο που εγινε ποτε στην Ευρώπη!

Πρόσεχε τις επόμενες δηλώσεις που έκαναν άνθρωποι κλειδιά του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας και τι γράφει ο τύπος γι αυτο που έρχεται:
1. Ο πτέραρχος John Nicholson ανάφερε στην εφημερίδα Stars and Stripes οτι θα εκσυγχρονίσει και θα προετοιμάσει τα στρατεύματα της Ανατολικής Ευρώπης όσο το συντομότερο δυνατόν και θα αποστείλει άμεσα όπλα στην Ουκρανία.
2. Η εφημερίδα Roll Call μια εφημερίδα που ειναι ειδικευμένη στις Γεοπολιτικες εξελίξεις αναφέρει οτι η ασφάλεια της Ευρώπης απαιτεί την επιτάχυνση και εκσυγχρονισμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη. Το πλεονάζον πολεμικό υλικό πρέπει να παραδοθεί στην Ουκρανία.
3. Ο βρετανός υπουργος άμυνας Michael Fallon θεωρεί οτι η Ρωσία ειναι ενας πραγματικά άμεσος κίνδυνος για τις Βαλτικές χώρες. Εννοεί την Εσθονια, Λετονία, και Λιθουανία. Πιστεύει οτι οι χώρες υπονομεύονται με πολλούς τρόπους απο την Ρωσία.
4. Ο ρώσος στρατηγός Leonid Ivashov δήλωσε πριν απο ενα χρόνο οτι η Ρωσία βρισκεται ήδη σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ. "Σύγκρινε την αντιρωσικη προπαγάνδα της Δύσης με την τακτική του Γιοσεφ Γκεμπελς" δήλωσε ο ρώσος στρατηγό. Ονόμασε τον πόλεμο αρχικά, πόλεμο πληροφορίας που θα εξελιχθεί σε πραγματικό πόλεμο!

5. Ο καλικάντζαρος Ομπαμιας προετοιμάζει τον πόλεμο στην Ευρώπη απο το 2008, και χρειάζεται τον πόλεμο οπως προειδοποιούν πολλα ινστιτούτα και γνωστά ονόματα στην Ευρώπη. Η οικονομία τους ειναι διαλυμένη και ο μονος τρόπος για να τονώσουν την οικονομία τους ειναι η καταστροφή που θα προκαλέσουν σε όλη την Ευρώπη.
6..Δολοφονία του ηγέτη της αντιπολίτευσης του Νεμστοφ απο την ΣΙΑ ώστε να προκαλέσουν εσωτερικές ταραχές στην Ρωσία.
Η Ευρώπη οικοδομήθηκε μετα τον ΒΠΠ για να ξανακαταστραφεί αγαπητέ αναγνώστη διότι η Γουόλ Στρίτ...τα αφεντικά του καλικάντζαρου... πρέπει να ξαναθησαυρίσουν εις βάρος μας...
ΚΟΡΑΞ
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες