Κουτσούμπας: Μάταια προσπαθείτε να κρυφτείτε - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Κουτσούμπας: Μάταια προσπαθείτε να κρυφτείτε - ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάγκη ο λαός να οργανώσει την αντεπίθεσή του απέναντι στους πραγματικούς αντιπάλους, υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στη  δευτερολογία του στη Βουλή. «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το λαό μας, από την προετοιμασία για σύγκρουση, για ρήξη και με την ΕΕ και με το κεφάλαιο και με την εξουσία του», είπε ο κ. Κουτσούμπας.
«Μάταια προσπαθείτε να κρυφτείτε. Αλλάζοντας τα ονόματα του Μνημονίου, δεν αλλάζει ο αντιλαϊκός χαρακτήρας αυτής της πολιτικής» είπε ο Γραμματέας του ΚΚΕ και πρόσθεσε πως «όσοι πίστευαν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σκίσει τα μνημόνια και ότι θα βαράει νταούλια να παίζουν οι αγορές, μπορεί τώρα να καταλάβει τι γίνεται».
Η Ελλάδα είναι αλυσοδεμένη με τα μεγάλα χρέη και δεν έχει και ρευστό. Αυτή είναι η αλήθεια και έτσι εξηγείται ότι τα πάντα θα πρέπει να έχουν την έγκριση του Eurogroup, είπε ο κ. Κουτσούμπας και παρατήρησε πως οι κόκκινες γραμμές στις οποίες αναφέρεται η κυβέρνηση δεν αφορούν ούτε το στοιχειώδες, την ανάκτηση δηλαδή των μεγάλων απωλειών της λαϊκής οικογένειας που μάτωσε στην περίοδο της κρίσης.
«Προσπαθείτε να παρουσιάσετε τις επιμέρους διαφορές και ενστάσεις σας για το ποιο θα είναι το μείγμα διαχείρισης του χρέους. Περιοριστικό, επεκτατικό, μίξη αυτών των δύο δεν έχει και τόση σημασία, ως μείζον θέμα το οποίο θα φέρει αυτόματα και φιλολαϊκές αποφάσεις και μέτρα», είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ θυμίζοντας ότι η ΕΚΤ καθορίζει την ενιαία νομισματική πολιτική των κρατών μελών και το Eurogroup κανονίζει τους ενιαίους δημοσιονομικούς στόχους για τα κράτη μέλη.
«Μάταια λοιπόν προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους εργαζόμενους με χιλιοειπωμένα συνθήματα για το τέλος της λιτότητας, υφεσιακών μέτρων. Τα μέτρα που λαμβάνονται και θα ληφθούν είναι μέτρα που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες σε όφελος των κερδών των λίγων», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

Δείτε το βίντεο
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες