Από τα ΜΜΕ Κορινθίας ενημερώθηκαν Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Για τα προβλήματα της Διώρυγας Κορίνθου. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 19, 2015

Από τα ΜΜΕ Κορινθίας ενημερώθηκαν Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Για τα προβλήματα της Διώρυγας Κορίνθου.


Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Κορινθίας ενημερώθηκε από τα Κορινθιακά ΜΜΕ και ειδικότερα από συγκεκριμένο ρεπόρτερ για τα προβλήματα της Α.Ε.Δ.Ι.Κ . Διώρυγας Κορίνθου όπως Κακοδιαχείριση Έλλειψη προσωπικού κλπ.

Άμεσα ενημερώθηκε το κίνημα των ΑΝΕΛ και συγκεκριμένος Βουλευτής που του ανατέθηκε να καταθέσει ερώτηση στην Βουλή στις αμέσως προσέχεις ημέρες αυτής της Εβδομάδος .
Η διοίκηση των Σωματείων εργαζομένων Διώρυγας θα έπρεπε να μας έχουν ενημερώσει την στιγμή κατά την οποία ο Πρόεδρος μας Κος Πάνος Καμένος στην πρώτη του επίσκεψη στην Κόρινθο επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της Α.Ε.Δ.Ι.Κ και συνομίλησε με τους προέδρους των Σωματίων και με εργαζόμενους , ενημερώθηκε για τα εργασιακά προβλήματα ,τις ελλείψεις προσωπικού , όπως και για οικονομικά προβλήματα μεταξύ της διοίκησης και των Ναυτεργατών. Αυτό ήταν και η αφορμή που για ακόμα μια φορά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την τότε Βουλευτή μας Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη κατέθεσαν ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Οικονομικών ΜΕ ΘΕΜΑ: «Συνεχίζεται η ομηρία των ναυτικών της Διώρυγας της Κορίνθου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες