Facebook: Αλλάζει ριζικά το τι θα βλέπουμε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Facebook: Αλλάζει ριζικά το τι θα βλέπουμε

Νέες αλλαγές έρχονται στο Facebook και ειδικότερα στο θέμα των ενημερώσεων που βλέπουν οι χρήστες στο NewsFeed.

«Εκείνοι που δεν βλέπουν αρκετά στις ενημερώσεις τους (δηλαδή το NewsFeed), θα βλέπουν στο εξής περισσότερα», αυτή είναι η πρώτη αλλαγή που δρομολογείται στο Facebook.

Κι αυτό καθώς δεν θα υπάρχει πλέον ο περιορισμός της προβολής διαδοχικών δημοσιευμάτων από την ίδια πηγή στις ενημερώσεις των χρηστών. Η βαρύτητα του ελέγχου εμφάνισης της ίδιας πηγής στη ροή μειώνεται, σε όσους δεν έχουν πολλούς «φίλους» στο Facebook.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά εκείνους δηλαδή που έχουν πολλούς «φίλους» και οι ενημερώσεις τους κατακλύζονται από τις δραστηριότητές τους. Στο εξής, προνομιακή θέση θα λαμβάνουν οι φωτογραφίες, τα βίντεο, και οι ενημερώσεις κατάστασης (status update) ή οι παραπομπές από τους «φίλους» για τους οποίους «νοιάζεστε περισσότερο», ανακοίνωσε η υπηρεσία. «Εάν όμως σας αρέσει να διαβάζετε ειδήσεις ή να σχολιάζετε και να χαρακτηρίζετε δημοσιεύματα από σελίδες, θα συνεχίσετε να βλέπετε τις αναρτήσεις τους από το NewsFeed», διευκρινίζεται από την υπηρεσία, η οποία φιλοδοξεί να εξισορροπήσει την προβολή περιεχομένου από «φίλους» και σελίδες στις ενημερώσεις.

Η τρίτη, και ίσως η σημαντικότερη, αλλαγή στον τρόπο που ταξινομεί τις ενημερώσεις το Facebook αφορά τα likes και τα σχόλια σε σελίδες που αρέσουν σε άλλους, έστω κι αν είναι «φίλοι». «Θα ενημερώνεστε λιγότερο ή και καθόλου για τις αναρτήσεις σελίδων στις οποίες έκαναν like οι «φίλοι» σας ή για τα σχόλια που τους υπέβαλλαν», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε θα ισχύσουν οι νέες αλλαγές.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες