Πανελλήνιες 2015: Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015

Πανελλήνιες 2015: Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας

"Βατό" και "αναμενόμενο" το θέμα στις Πανελλήνιες 2015 και το μάθημα της Έκθεσης. Τι σχολιάζει ο συγγραφέας του εξεταζόμενου αποσπάσματος. Δείτε όλες τις απαντήσεις από τα φροντιστήρια "Στόχος"

Μίκα Κοντορούση

Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "Στόχος" σάς παρουσιάζουν τις απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στην οποία διαγωνίστηκαν σήμερα πάνω από 100.000 υποψήφιοι.

Το κείμενο του Β. Λαμπρινουδάκη που δόθηκε στους υποψηφίους των φετινών Πανελληνίων 2015 αφορά στην πολιτιστική κληρονομιά και τη σχέση μας με τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης, ενώ το θέμα της Έκθεσης που κλήθηκαν να γράψουν οι υποψήφιοι είναι το εξής:

Σε ομιλία που θα εκφωνήσετε σε ημερίδα του Δήμου σας με θέμα «Προστασία και αξιοποίηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς», να εκθέσετε τις απόψεις σας (500-600 λέξεις) σχετικά με: α) τους λόγους για τους οποίους πρέπει το ευρύ κοινό να πλησιάσει και να γνωρίσει τους χώρους και τα μνημεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και β) τις δραστηριότητες με τις οποίες οι πολίτες και ειδικότερα οι νέοι θα εξοικειωθούν με αυτά.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες