Σοκ στις ΗΠΑ: Μητέρα έκανε κούνια το νεκρό παιδί της [εικόνες] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Σοκ στις ΗΠΑ: Μητέρα έκανε κούνια το νεκρό παιδί της [εικόνες]

Μια γυναίκα βρέθηκε να κάνει κούνια το νεκρό παιδί της στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Η 24χρονη γυναίκα είχε βάλει στις κούνιες παιδικής χαράς το τρίχρονο παιδί της, που ήταν όμως νεκρό, και το κουνούσε επί πολλή ώρα. Επειτα από καταγγελίες παρόντων στην παιδική χαρά, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τη σταμάτησαν. 
Όταν πλησίασαν, αμέσως κατάλαβαν πως επρόκειτο για νεκρό παιδί. Το σώμα του παιδιού δεν έφερε τραύματα και οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ψυχολογική εξέταση, ενώ η Αστυνομία εξετάζει τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες πριν από το περιστατικό.
Σε αυτή την παιδική χαρά βρέθηκε η μητέρα να κουνά το νεκρό παιδί της


Πηγή: iefimerida.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες