Υπερκατανάλωση Αντιβιοτικών: Μύθοι & Πραγματικότητα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Υπερκατανάλωση Αντιβιοτικών: Μύθοι & Πραγματικότητα

Δωρεάν σεμινάριο του Τομέα Φαρμάκων & Καλλυντικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Ο Τομέας Φαρμάκων & Καλλυντικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στις 11.30, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, την κυρία Πένη Συρμακέση, Ιατρό Μικροβιολόγο.
Η κα Συρμακέση, θα παραδώσει διάλεξη με θέμα: «Υπερκατανάλωση Αντιβιοτικών: Μύθοι & Πραγματικότητα». Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με την επικινδυνότητα της ολοένα αυξανόμενης κατανάλωσης αντιβιοτικών, καθώς και για τις πλέον πρόσφατες έρευνες, οι οποίες τονίζουν ότι στο άμεσο μέλλον, τα αντιβιοτικά κινδυνεύουν να καταστούν αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων.
Η διάλεξη απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας, ιδιοκτήτες φαρμακείων, φοιτητές και σπουδαστές του χώρου της υγείας, μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα νεα δεδομένα στην υγεία και στα φάρμακα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά, βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων τους, καθώς και των επαγγελματιών του χώρου της υγειας και των φαρμάκων, προσφέροντας τους δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη T. 2310 552406


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες