Λουτράκι:Όσοι σύλλογοι θέλουν ''χρήμα'' να κάνουν αίτηση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

Λουτράκι:Όσοι σύλλογοι θέλουν ''χρήμα'' να κάνουν αίτηση



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ....

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου του,
ΚΑΛΕΙ τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που εδρεύουν εντός των ορίων αρμοδιότητάς του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2015, να καταθέσουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1.Φωτοαντίγραφο Κατασταστικού του Συλλόγου, στο οποίο να εμπεριέχονται όλες οι τροποποίήσεις του
2. Βεβαίωση του Πρωτοδικείου, περί ισχύος του ανωτέρω καταστατικού
3. Αντίγραφο απόφασης Γενικής Συνέλευσης, περί εκλογής μελών Δ.Σ.
4. Αντίγραφο απόφασης Δ.Σ, περί συγκρότησής του σε Σώμα
5. Οικονομικός Απολογισμός 2014 (αναλυτικά & συγκεντρωτικά).
6. Οικονομικός Απολογισμός επιχορήγησης 2014.
7. Απόφαση Γενικής Συνέλευσης, περί έγκρισης απολογισμού έτους 2014.
8. Αντίγραφο Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων.
9. Αναλυτική έκθεση δραστηριοτήτων του Συλλόγου κατά το έτος 2014.
10. Αναλυτική Κατάσταση όλου του εν ενεργεία δυναμικού του Συλλόγου, η οποία θα περιλαμβάνει:
Για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: ονοματεπώνυμο & ημερομηνία εγγραφής
Για τους αθλητικούς Συλλόγους: ονοματεπώνυμο, χρονολογία γέννησης, άθλημα, ημερομηνία έκδοσης δελτίου αθλητικής ιδιότητας ή ημερομηνία εγγραφής στο Σύλλογο για τους μικρότερους αθλητές.
11. Πρόγραμμα πολιτιστικών ή αθλητικών δραστηριοτήτων - εκδηλώσεων του Συλλόγου, για το έτος 2015, με αντίστοιχη προϋπολογισθείσα δαπάνη
12. Προϋπολογισμός έτους 2015 (αναλυτικά & συγκεντρωτικά).


Επισήμανση: Σύμφωνα με τα άρθρα 3 & 4 της υπ’ αριθμ. ΔΗΔ/Φ40/1057/14-1-2015 Υ.Α. Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία
επισυνάπτεται στην παρούσα, οι Σύλλογοι που κατά τη διάρκεια του έτους 2014 εισέπραξαν από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης (Δήμους, Γενική Γραμματεία κλπ) επιχορηγήσεις ποσού άνω των 3.000,00 € οφείλουν να εγγραφούν στο «Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, το αργότερο μέχρι και 9 Ιουνίου 2015.
Υπεύθυνος για την παραλαβή αιτήσεων: κ. Γιάννης Μαυροειδής - Γενικός Γραμματέας Δήμου (τηλ. 2744360126)
Αρμόδια υπάλληλος για πληροφορίες: κα Σιώκου (τηλ. 2744360138)
Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και στα Γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων και της Τοπικής Κοινότητας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Πολιτισμού - Αθλητισμού


Αναστάσιος ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ




ΔΗΔ/Φ40/1057/14-1-2015 Υ.Α. Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Άρθρο 3
Ένταξη στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του «Προγράμματος Διαύγεια»
1. Κάθε επιχορηγούμενος φορέας σύμφωνα με τους ορισμούς του άρθρου 2 της παρούσας απόφασης εγγράφεται στο «Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος Διαύγεια». 2. Η ένταξη στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του «Προγράμματος Διαύγεια» πραγματοποιείται κατόπιν υποβολής σχετικού ηλεκτρονικού αιτήματος, εκ μέρους του επιχορηγούμενου φορέα, μέσω της Εφαρμογής Ανάρτησης Δαπανών Επιχορηγούμενων Φορέων που διατίθεται στον Δικτυακό Τόπο diavgeia.gov.gr.
3. Για την πιστοποίηση του υπόχρεου φορέα κατά την υποβολή του αιτήματος


loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες