Σούπερ Λιγκ: Ο Μπεργκ στέλνει τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015

Σούπερ Λιγκ: Ο Μπεργκ στέλνει τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι πράσινοι επικράτησαν άνετα με σκορ 2-0 και εδραιώθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρωταγωνιστής για το τριφύλλι, ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους πράσινους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ατρομήτου, αλλά η ομάδα του Περιστερίου ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, το τριφύλλι δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 38΄ο Ατζαγκούν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ να βγαίνει νικητής και το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 45΄ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Ο Νάνο έκανε τη σέντρα με τον Στάθη Ταυλαρίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά. Αρχικά, ο Μπεργκ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε τετ-α-τετ με τον Γκορμπούνοφ. Δύο λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Νίκου Καρέλη και διατήρησε το 0-0. Στο 61ο λεπτό ο Σωτήρης Νίνης έκανε εξαιρετική ενέργεια, έδωσε την μπάλα στον Μπεργκ και ο σουηδός επιθετικός έκανε το 1-0 για τους πράσινους. Η παράσταση του διεθνούς σουηδού του τριφυλλιού συνεχίστηκε στο 67΄, όταν μετά από σέντρα του Χάρη Μαυρία, πετάχτηκε και με κεφαλιάδιπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού και τα δικά του. Οι πράσινοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία με τον Μαυρία στο 81ο λεπτό, με τον Ατρόμητο να κάνει το ίδιο στο 85΄με τον Κοντοέ. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης δεν άλλαξε και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με σκορ 2-0.
Οι πράσινοι με αυτή τη νίκη είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία των πλέι οφ του πρωταθλήματος και απομακρύνθηκαν με 4 βαθμούς διαφορά από τον άμεσο διεκδικητή, ΠΑΟΚ. Την επόμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και, αν καταφέρει να πάρει τη νίκη, ουσιαστικά “κλειδώνει” την πρώτη θέση των πλέι οφ.
Παναθηναϊκός (Γ. Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής (78′ Λαγός), Κλωναρίδης (46′ Μπεργκ), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (65′ Μαυρίας), Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Νίνης, Μπούρμπος.
Ατρόμητος (Ν. Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (78′ Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51′ Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (59′ Ούμπιντες), Λαζαρίδης, Κοντοές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες