O Βαρουφάκης τηλεφώνησε στον Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια του δελτίου στο STAR και του είπε.... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

O Βαρουφάκης τηλεφώνησε στον Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια του δελτίου στο STAR και του είπε....

Μπορεί οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι να εκφράζουν τη δυσαρέσκιά τους στο πρόσωπό του, μπορεί οι πληροφορίες να θέλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη να έχει υποβάλει πρόσφατα την τρίτη κατά σειρά παραίτησή του στον Αλέξη Τσίπρα, μπορεί να ξέσπασε σάλος μετά τις εξαγγελίες του για φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές... ο ίδιος φαίνεται ότι το διασκεδάζει.
Αν και δεν είναι γνωστό... το περιεχόμενο της συζήτησης, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης η συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν αρκετά διασκεδαστική έως ξεκαρδιστική στο σκέλος τουλάχιστον του ζητήματος της δυσαρέσκειας στο πρόσωπό του και των πληροφοριών για παραίτηση ή αποπομπή.

Όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια του δελτίου χθες και ενώ στον “αέρα” έπαιζε βίντεο με τις σχετικές πληροφορίες για δυσαρέσκεια Αθήνας και Θεσμών στο πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη ο υπουργός τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να διαψεύσει τα πάντα.

“Μιλήσαμε το απόγευμα με τον Αλέξη” είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης “συζητήσαμε για όλα αυτά και σκάσαμε στα γέλια” είπε ο υπουργός στον δημοσιογράφο.

Το χιούμορ των δύο ανδρών δεν μπορούμε να το κρίνουμε, δεν μπορεί κανείς ωστόσο να μην αναρωτηθεί εάν και το ζήτημα με τον φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές προκαλεί την ίδια ευθυμία και στους δύο...


planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες