Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και ας τον σεβαστούν ...23% πpοβάδισμα το... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και ας τον σεβαστούν ...23% πpοβάδισμα το...


Την κοινή αίσθηση ότι ο ελληνικός λαός θα φωνάξει δυνατά το ΟΧΙ της υπερηφάνειας την επόμενη Κυριακή έρχεται να επιβεβαιώσει κρυφή δημοσκόπηση που διενεργείται και για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της οποίας έχει αποκλειστικές πληροφορίες Το ΧΩΝΙ.

Πρόκειται για δημοσκόπηση που έχουν παραγγείλει επιχειρηματίες έχοντας δώσει εντολή στην εταιρεία μετρήσεων να μη τη δημοσιοποιήσει (θα αποφασίσουν αν θα βγει στον αέρα μετά το τέλος της και ανάλογα με τα αποτελέσματα.)


Το ΧΩΝΙ είναι σε θέση να ξέρει ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το 52% ψηφίζει ΟΧΙ, το 29% ναι και το 19% δηλώνει αναποφάσιστο.

Να σημειωθεί ότι οι ερωτώμενοι απαντούν και σε άλλα ερωτήματα και οι απαντήσεις που δίνουν αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός λαός παραμένει ψύχραιμος. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!

diadosias.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες