Λαφαζάνης: Όσο η Ελλάδα παραμένει στην Ευρωζώνη θα ζει με το μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

Λαφαζάνης: Όσο η Ελλάδα παραμένει στην Ευρωζώνη θα ζει με το μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Λαφαζάνης: Όσο η Ελλάδα παραμένει στην Ευρωζώνη θα ζει με το μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ
«Το μνημόνιο είναι το ίδιο το ευρώ. Όσο παραμένει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, απεδείχθη αυτό, θα ζει με το μνημόνιο», δήλωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας,Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο κεντρικό δελτίο του Star.

«Πόσο θα είναι αυτό; Πέντε χρόνια, δέκα χρόνια, δεκαπέντε χρόνια, μισός αιώνας, ένας αιώνας; Δυστυχώς, η Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη και με τους πιστωτές να έχουν το πάνω χέρι, γιατί αυτό σημαίνει ευρωζώνη, θα ζει υπό την μνημονιακή μπότα. Η Ελλάδα θα είναι προτεκτοράτο, κατεξοχήν γερμανικό προτεκτοράτο», σχολίασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης, σχετικά με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το Σάββατο η «Αγορά», δήλωσε: «Για ξεκίνημα, είναι ένα θετικό ποσοστό, αλλά... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Το μεγάλο αλλά είναι ότι όλες οι δημοσκοπήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει έξω».

Ερωτηθείς για το αν η Λαϊκή Ενότητα «έριξε» την κυβέρνηση, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε πως η κυβέρνηση παραιτήθηκε, δεν έπεσε. «Δεν τόλμησε να πάει στη Βουλή για να ζητήσει εμπιστοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «ψήφο εμπιστοσύνης σε μνημονιακές πολιτικές δεν δίνουμε, ούτε μνημόνια ψηφίζουμε».

Επίσης, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας καταλόγισε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων «έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου για να μην οδηγηθούμε σε νέο μνημόνιο».


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες