Ένταση και συλλήψεις χθες στις Σκουριές Χαλκιδικής σύμφωνα με το νέο δόγμα περί Κοινωνικής Δικαιοσύνης Τσίπρα-Πανούση (φωτο-βιντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Ένταση και συλλήψεις χθες στις Σκουριές Χαλκιδικής σύμφωνα με το νέο δόγμα περί Κοινωνικής Δικαιοσύνης Τσίπρα-Πανούση (φωτο-βιντεο)

Ένταση επικράτησε έξω από το εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής, όπου διαδηλωτές πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί συγκέντρωση ενάντια στην επένδυση, κινητοποίηση με την οποία επρόκειτο να πέσει η «αυλαία» του δεκαήμερου δράσεων, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαδηλωτές απέκλεισαν δρόμο περιφερειακά των εγκαταστάσεων, με συνέπεια να καθίσταται αδύνατη η διέλευση των εργαζομένων και των οχημάτων της επιχείρησης. Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από το σημείο και ακολούθησε ένταση. Όπως έγινε γνωστό, προσήχθησαν πέντε διαδηλωτές, που μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου όπου εξετάστηκαν. Κατά αστυνομικές πληροφορίες, σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, για παρακώλυση συγκοινωνιών και αποφασίστηκε η κράτησή τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες